dissabte, 3 de maig del 2008

Enxarxats: la Biblioteca de Cocentaina

La Biblioteca Municipal de Cocentaina és la responsable d'aquest blog, com ja sabreu. Però, el treball de la biblioteca per fomentar la lectura a la xarxa, va més enllà. Navegeu amb nosatres per diferents webs de la biblio.
Per començar, podeu accedir al catàleg de la biblioteca mitjançant la pàgina web oficial de la biblioteca, on podeu també informar-se sobre el horari que obrim, serveis, activitats, blocs, guies de lectura i enllaços a altres biblioteques d'interés.
També trobareu una altra pàgina web de la biblioteca dins de la xarxa de biblioteques públiques del Ministeri de Cultura, encara que en construcció, però prompte en servei.
En la actualitat, la Biblioteca de Cocentaina és la responsable de tres blogs: Ones de llibres, Bibliopoemes i Pinzellades al món, amb l'objectiu de fomentar la lectura, des de tres punts de vista, la novel.la, la poesia i l'il.lustració.
Ones de llibres és la transcripció de les novetats que anem comentant en el programa de radio del mateix nom que s'emét a Radio Cocentaina. Podeu llegir la sinopsis dels llibres que comentem i altres apartats, com informació sobre webs interessants sobre llibres i literatura clàssica.
Bibliopoemes és un blog dedicat a la poesia, orientat tant a xiquets com a adults, amb molts consells per apropar aquest gènere als xiquets i també animar a escriure-la.
Pinzellades al món està dedicat a l'il.lustració. Autors, llibres, premis i més tènen cabuda en aquest blog.
Esperem la vostra visita.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...