dimarts, 8 d’abril del 2008

Enxarxats: Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

La enciclopèdia defineix la biblioteca virtual com aquella que té la seua base de dades en Internet, dades que poden ser consultades mitjançant la xarxa perquè els seus continguts estàn en format digital. Això és la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, una biblioteca a la xarxa on podem trobar el text complet de moltes obres clàssiques i obres modernes (no entenguem comercials), que no estàn subjectes als drets d'autor, i per tant són de lectura pública, sense haver de pagar.

Podem buscar per ordre alfabètic per l'autor o el títol o per qualsevol tema, i en especial sobre literatura, llengua, història. També hi ha un apartat dedicat a les obres infantils i juvenils. Trobem tot tipus de documents: articles de publicacions periódiques, estudis, tesis doctorals, vídeos, pàgines web, facsímils.
La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes col.labora amb altres institucions bibliogràfiques i culturals, com la Biblioteca Nacional, de forma que els fons digitals d'aquestes també estàn inclosos en les búsquedes.
Podeu consultar en el nostre blog la secció de clàssics on ja vam recomanar el enllaç a aquesta biblioteca per llegir l'obra en línea.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...