dimarts, 25 de març del 2008

El llargavistes d'Ambre

Philip Pullman. El llargavistes d'ambre. Barcelona: Empúries, 2007

Tercera part de la trilogia "La materia oscura", conta com en una cova apartada, la Lyra dorm i somia sota els efectes d'una poció. En Will, que acava de presenciar la mort del seu pare, s'arma de valor i es compromet a lliurar la daga de la Torre del Àngels a Lord Asriel, el comandant de la República del Cel, que ha declarat la guerra a l'Autoritat.

Abans, però, en Will ha d'alliberar la seva amiga Lyra, i emprenen un viatge junts camp al món de les harpies, la terra que cap ésser viu no ha visitat mai i, on es veuen obligats a renunciar a una part de la seva essència. De tota manera, la Lyra i en Will no estan sols, ja que l'ós Iorek Byrnison, els diminuts gallevespians i la doctora Mary Malone, que els busca mentre investiga el fenòmen de la Pols amb l'ajuda dels mulefa, estan disposats a fer-los costat fins que assoleixin el seu objectiu.
I mentre tots els protagonistes s'encaminen cap a un final incert, els canons comencen a ressonar al Regne del Cel, on esclata la batalla entre l'ordre establert i la força de la imaginació.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...