dimarts, 29 de maig del 2007

El libro de los muertos, de D. Preston i Lincoln Child

Recent editada està la última entrega de les intrigants aventures del detectiu especial Aloysius Pendergast, sota la ploma creativa de Douglas Preston i Lincoln Child. L'edició que té la biblioteca de Cocentaina pertany al Círculo de Lectores. El seu títol: El libro de los muertos.
Aquesta vegada és retorna en certa manera al començament de la sèrie. La narració gira al voltant del Museu d'Història Natural de Nova York, on es rep un sobre i al seu interior tan sols hi ha pols. Tothom s'alarma, doncs es sospita de que aquesta pols siga antrax, però resulta ser pols d'uns diamants robats a aquesta institució. El escàndol surt al carrer i...
Una interessant i intrigant narració que ben segur us atraparà des de la primera pàgina. Si no heu llegit cap llibre d'aquesta sèrie us aconsellem començar pel seu primer llibre, El ídolo perdido, malgrat poder-se llegir per separat.
Podeu llegir el primer capítol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Trobo que aquest llibre és molt precipitat. De tots els que m'he pogut llegir de Child i Preston, aquest ratlla l'exegeració i la imprudència a més d'un final acabat a corre cuita. No obstant, el tracte dels personatges i el seu desenvolupament ajuden a contrarestar amb aquesta pressa de voler acabar i de falta d'un argument sólid i coherent. Si tractes a un boig com l'èsser més perillós de la terra, fes que esl seus actes siguin igual de sonats i perillosos... i que sigui tan simple acabar amb ell... malgrat tot l'estrembotisme tambè ens soprén en aquesta novel·la i és que Preston i Child són uns reis alhora de relatar fets surreals i imaginàris que podríen passar perfectament en successos actuals.
Finalment animar-vos a llegir-lo després d'aquesta crítica pot ser absurd, però un amant de Child i Preston entendrà que no pot deixar escapar cap volum de la saga Pendergast.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...